Kampen på 1 minut: Brandvarme Bruno Fernandes sænker uskarpe Uruguay

Det blev et chancerigt opgør til slut, da Portugal slog Uruguay.

Det var en stjernespækket offensiv mod en bundsolid defensiv, da Portugal og Uruguay tørnede sammen mandag aften.

Til slut var det dog de portugisiske stjerneangribere, der løb med sejren på 2-0, da Bruno Fernandes blev dobbelt målscorer i et chancerigt opgør.

Det var ellers Uruguay, der var de første til for alvor at bide fra sig efter godt en halv times spil. Rodrigo Bentancur tog en flot solotur igennem det portugisiske forsvar, men afslutningen kunne Tottenham-spilleren ikke få drejet forbi målmanden og ind i kassen.

Med nul mål i første halvleg kom der anderledes gang i anden. Et indlæg fra Bruno Fernandes sejlede ind i det uruguayanske felt, og derinde stod Cristiano Ronaldo på pletten og snittede bolden i kassen. Det mente han i hvert fald selv, han gjorde, selvom det på TV-billederne var meget svært at få øje på.

Om Ronaldo snittede bolden med et hårstrå eller ej, så stod der 1-0 til Portugal, og Uruguay skulle fremad, hvis de skulle have noget med fra opgøret. Og de kom da også tæt på en udligning i et par omgange. Først var det netop indskiftede Maxi Gomez, der affyrede et skud fra distancen, som tog fra på stolpen.

Kort efter var også indskiftede Luis Suárez tæt på at bringe balance i regnskabet, da han efter et indlæg på et frispark stod med bolden i fødderne tæt ved mål. Men afslutningen fra den rutinerede angriber gik snævert forbi stolpen.

Og i stedet fik Portugal så muligheden for at udbygge føringen i kampens overtid, da José Giménez landede på bolden med sin hånd i eget straffesparksfelt. Det takserede dommeren til et straffespark, som Bruno Fernandes kunne udnytte til at score sit andet mål i opgøret.

Dermed sluttede kampen 2-0 til Portugal. Med resultatet er Portugal nu videre til ottendedelsfinalerne, mens Uruguay fortsat har alt at spille for i den sidste gruppekamp mod Ghana på fredag.

Du kan se højdepunkterne fra opgøret mellem Uruguay og Portugal i videoen øverst i artiklen.