KAMPEN PÅ 1 MINUT Dansk landstræner fører Canada videre ved VM

Canada vandt 2-0 over New Zealand og har dermed sikret sig en plads i ottendedelsfinalerne ved VM.

Canada vandt lørdag aften 2-0 over undertippede New Zealand, som stadig har en sejr til gode ved en VM-slutrunde.

Dermed sikrede Canada, som har den tidligere danske landstræner Kenneth Heiner-Møller i spidsen, sig en billet til ottendedelsfinalerne, efter de i første kamp vandt 1-0 over Cameroun.

Canadierne gjorde forventeligt kampen til en ensidig affære, men det var dog langt fra et storspillende nordamerikansk hold, der i hele første halvleg kæmpede med at finde vejen til New Zealands mål.

Dog skulle canadierne kun bruge cirka to minutter af anden halvleg, før de kom på måltavlen. Med en tværpasning ind i midten af feltet formåede Nichelle Prince at finde Jessie Flemming, der stod klar til at sparke Canada foran 1-0.

Det pustede en smule liv i kampen, da canadierne kort efter kom til flere gode chancer.

Nichelle Prince fejrer 2-0-målet. (Foto: Emmanuel Foudrot © Scanpix)

I det 79. minut fandt Canada igen vejen til målet, hvor Nichell Prince kunne prikke en ripost i nettet, efter Christine Sinclair havde headet et indlæg på stolpen.

Canada kørte en ubesværet 2-0-sejr hjem og topper dermed gruppe E sammen med de hollandske Europamestre, der tidligere lørdag vandt 3-1 over Cameroun.

VM-slutrunden blev sparket i gang den 7. juni og varer indtil 7. juli. Turneringen afholdes i Frankrig, og samtlige kampe kan ses på DR3 og DRTV.

Facebook
Twitter