Kampen på 1 minut: Det lugtede af point, men Danmark tabte til Frankrig

Frankrig vandt fortjent 2-1 over Danmark. Undervejs lignede det dog, at der kunne være point til Danmark.

Der var masser af højdepunkter at se på for den neutrale tilskuer, da Danmark mødte Frankrig. Det blev dog franskmændende, der kunne juble over resultatet, efter de spillede sig videre fra gruppen med en 2-1 sejr over Danmark.

Danmark startede fint ud de første 10 minutter, men så var det ellers også Frankrig, der lagde presset i resten af første halvleg. Et par redninger fra Kasper Schmeichel i det danske mål var dog med til at forhindre franskmændene i at få sat føringsmålet ind.

Det bedste danske forsøg i første halvleg stod Andreas Cornelius for, da han sendte et hårdt spark mod mål efter en omstilling. Skuddet røg dog forbi mål.

Efter 60 minutter kom føringsmålet til Frankrig, da verdensstjernen Kylian Mbappé sendte bolden ind bag Kasper Schmeichel.

Den føring fik Frankrig dog kun lov til at have i små syv minutter. På et hjørnespark dukkede Andreas Christensen op og headede bolden i kassen til 1-1.

Men ligesom det begyndte at smage af flere point til Danmark, så dukkede Kylian Mbappé op endnu engang. Den franske stjerne kom løbende ved bagerste stolpe og fik prikket bolden i mål med låret til 2-1.

Det blev kampens resultat. Dermed har Danmark stadig kun ét point efter to kampe i VM-gruppen.

Du kan se højdepunkter fra kampen i videoen øverst i artiklen.