KAMPEN PÅ 1 MINUT England får ønskestart ved VM med 2-1-sejr over Skotland

England spillede en fantastisk første halvleg, der sikrede dem en 2-1-sejr over Skotland. Se højdepunkterne på ét minut her.

England skulle søndag aften bevise deres værd som mulige medaljefavoritter til VM i fodbold. Det skete i et naboopgør mod Skotland, hvor englænderne trak det længste strå og vandt kampen 2-1.

Et velspillende engelsk hold trykkede skotterne helt i bund fra start.

I det 13. minut ramte et skud Nicola Docherty på hånden. Det var nok til engelsk straffespark, hvor Manchester City-spilleren Nikita Parris sparkede bolden op i øverste venstre hjørne.

Derefter gik der cirka 25 minutter med engelsk pres, før de igen kunne indkassere et mål. Ellen White fangede bolden på kanten af feltet og udplacerede Skotlands målmand, Lee Alexander, til stor jubel for de engelske fans.

Ellen White scorede 2-0-målet for England. (Foto: VALERY Hache © Scanpix)

Et mere tilbageholdent engelsk hold gav Skotland mere boldbesiddelse og flere chancer i anden halvleg.

I det 79. minut opsnappede skotske Lisa Evans en fejlaflevering. Hun sendte efterfølgende en sublim tværpasning ind til angriber Claire Emslie, der sørgede for at bringe spændingen tilbage i opgøret ved stillingen 2-1.

England formåede i de sidste ti minutter at generobre det meste af spillet, og de kørte dermed sejren hjem uden yderligere dramatik.

Mandag spiller de to resterende hold i gruppe D, Argentina og Japan. Du kan følge opgøret med optakt fra kl. 17.50 på DR3.

VM i fodbold varer til 7. juli. Du kan se alle kampe på DR3 og DRTV.

Facebook
Twitter