KAMPEN PÅ 1 MINUT Frankrig sænker Nigeria efter kontroversielt straffesparksmål

Frankrig fik med hiv og sving kæmpet en sejr på 1-0 mod Nigeria hjem ved VM.

De franske værter skulle blot bruge et enkelt point for at sikre sig gruppesejren i VM's Gruppe A, da Nigeria var modstanderen mandag aften.

Omvendt ville Nigeria også kvalificere sig til ottendedelsfinalerne med et enkelt point, så det lignede på forhånd en kamp, hvor begge hold ville trække en smule i håndbremsen.

Spillet på banen var til gengæld ganske underholdene, men det kneb med de oplagte målchancer.

Frankrigs anfører Amandine Henry havde et par halve muligheder efter franske dødbolde, men symptomatisk for første halvleg gik midtbanesliderens afslutninger forbi mål.

Der var generelt ikke mange chancer at berette om, men knap tyve minutter før tid fik Frankrig den største af dem alle, nemlig et straffespark, som samtidig kostede Ngozi Ebere sit andet gule kort og en tidlig tur i bad.

Det skulle forsvarsspilleren Wendie Renard forsøge at omsætte, men ellers så solide Renard overplacerede sit skud, som kyssede stolpen og gik forbi.

Kampens dommer, Melissa Borjas, fik dog hjælp fra VAR til at se, at den nigerianske målmand var et par centimeter for langt ude af målet ved afslutningen, og så var der dømt fransk omspark.

Det omsatte Renard sikkert og sikrede en fransk 1-0-sejr, hvilket betyder, at VM-værterne vinder gruppen foran Norge, mens Nigeria, på trods af nederlaget, stadig ligger lunt i svinget til at blive en af de fire bedste treere, som giver en plads videre ved VM.

Du kan se højdepunkterne fra kampen i artiklen ovenfor.

Facebook
Twitter