Kampen på 1 minut: Sprudlende verdensmestre går fra 'down under' til storsejr

Det blev et chancerigt opgør, da Frankrig storsejrede over Australien tirsdag aften.

Australien var på forhånd ikke spået de store chancer mod de forsvarende verdensmestre fra Frankrig.

Og trods en god start på kampen måtte ’the Socceroos’ da også se sig slået, da de blåklædte franskmænd storsejrede med 4-1 i deres åbningsopgør tirsdag aften ved VM i Qatar.

Mandskabet fra ’down under’ kom ellers godt fra start. Med godt ti minutter på uret fandt et indlæg frem til Craig Goodwin, der bankede bolden op i nettaget til en 1-0-føring Australien.

Men et kvarter senere gik det pludselig hurtigt. Først en udligning til 1-1 på et hovedstød af midtbanespilleren Adrien Rabiot, som få minutter efter også var i oplæggerens rolle, da Olivier Giroud udnyttede et australsk forsvarskoks og gjorde det til 2-1 til Frankrig.

Herefter bølgede kampen frem og tilbage med store muligheder til begge mandskaber, hvor blandt andet 36-årige Olivier Giroud var tæt på at score sit andet mål i opgøret på et akrobatisk saksespark.

Frankrig fik dog først kuglen i kassen igen med godt tyve minutter tilbage, men så gik det også stærkt. Først stangede Kylian Mbappé den i nettet via stolpen, og dernæst brugte Olivier Giroud hovedet til at gøre det til 4-1 til Frankrig, som blev kampens slutresultat.

Med storsejren snupper Frankrig alle tre point og lægger sig i toppen af Danmarks gruppe. Dermed er der meget på spil på lørdag, hvor de danske herrer står ansigt til ansigt med de forsvarende verdensmestre i kampen om førstepladsen i gruppen.

Du kan se højdepunkterne fra opgøret i videoen ovenfor.