KAMPEN PÅ 1 MINUT Klasseforskel sikrer Tyskland en plads i kvartfinalen

Nigeria fik ikke et ben til jorden, da Tyskland spillede sig i kvartfinalen ved VM med en sejr på 3-0

Tyskland viser klasseforskel og vinder 3-0 over Nigeria. De er derfor sikret en plads i kvartfinalen.

Det var VM's første 1/8-finale, og det betyder, at knockoutenfasen er begyndt, og det er kun vinderne, der går videre i kampen om medaljer.

Sommervarmen havde for alvor ramt Frankrig, og det fik Nigeria og Tyskland at mærke i deres 1/8-finale, hvor vejrforholdene stod på høj sol og 27 grader.

Første halvleg blev en underholdende affære, hvor både Nigeria og Tyskland kom godt fra start og spillede sig til chancer i de første fem minutter.

Der skulle også kun spilles 40 sekunder, før kampens første hjørnespark blev afviklet.

Efter 20 minutter bragte Alexandra Popp Tyskland foran 1-0 efter et hjørnespark af Lina Magull. Popp sneg sig ind blandt de nigerianske forsvarsspiller, der med deres zoneforsvar ikke formåede at holde hende fra angrebsmuligheden og det efterfølgende mål.

Tyskland bringer sig foran 1-0 efter en hovedstødscoring fra Alexandra Popp (Foto: Emmanuel Foudrot © Scanpix)

Få minutter senere kom Nigeria igen under stort pres. Det var Evelyn Nwabuoku, der i feltet ramte forbi bolden og sparkede Lina Magull på knæet.

Dommeren overså straffesparket, som situationen skulle medføre, men VAR meldte sig på banen, og få minutter senere kunne Sara Daebritz bringe Tyskland foran 2-0 på straffe.

I anden halvleg gjorde Tyskland det svært for Nigeria at komme til angreb, og på trods af en stor chance blev det en kamp uden nigerianske scoringer.

Tyskland var ikke klar til at gå til kvartfinalen med en 2-0 sejr, og efter 82 minutter kunne Lea Schueller lukke og slukke kampen med sin scoring til 3-0.

Det var en nigeriansk brøler i forsvaret, der blev en perfekt assist for Schueller.

Tyskland skal spille kvartfinale lørdag den 29. juni mod vinderen af kampen mellem Sverige og Canada. Kampen kan ses på DR3 fra klokken 18.20.

VM-slutrunden for kvinder blev sparket i gang 7. juni og varer indtil 7. juli. Turneringen afholdes i Frankrig, og samtlige kampe kan ses på DR3 og DRTV.

Facebook
Twitter