Kampen på 1 minut: Marokko ødelægger Belgiens VM-fest med to sene scoringer

Belgien kunne allerede have spillet sig videre til ottendedelsfinalen med en sejr, men i stedet blev det Marokko, der vandt 2-0.

Mange belgiere have nok håbet, at de kunne fejre en plads i ottendedelsfinalen, men i stedet er det Marokko, der kan glæde sig over, at de har givet sig selv gode muligheder for at gå videre.

Belgien startede kampen ud med dominans på bolden, men det var alligevel Marokko, der kom tættest på at score i første halvleg.

Faktisk nåede Marokko at juble, da Hakim Ziyech sparkede bolden i mål direkte på frispark. Målet blev dog annulleret, efter et VAR-gennemsyn viste, at bolden blev snittet af holdkammeraten Romain Saïss, der var offside.

I anden halvleg fik Marokko så sit mål, der denne gang ikke blev annulleret. Efter 72 minutter sendte Abdelhamid Sabiri nemlig et frispark mod mål, der fik lov til at sejle hele vejen i nettet. Belgiens rutinerede målmand, Thibaut Courtois, så ikke særlig godt ud i situationen.

Det blev også til 2-0, da Zakaria Aboukhlal i slutminutterne kunne sparke bolden i kassen efter flot forarbejde fra Hakim Ziyech.

Med resultatet har begge hold stadig mulighed for at gå videre til ottendedelsfinalerne.

Du kan se højdepunkter fra kampen i videoen øverst i artiklen.