Kampen på 1 minut: Messi-scoring og australsk målmandsdrop i argentinsk triumf

Argentina er i VM-kvartfinalen efter en sejr på 2-1 over Australien.

Det sluttede med stor spænding efter en sen australsk reducering, men i sidste ende blev det Argentina, der kunne juble over en fortjent sejr i ottendedelsfinalen ved VM i Qatar.

Det krævede tålmodighed for Argentina at nedbryde det velorganiserede australske forsvar. Men efter 35 minutter kom øjeblikket, de mange tusind argentinske fans på stadion havde ventet på.

Lionel Messi, der spillede sin kamp nummer 1000 på topplan, sendte Argentina foran med 1-0. Efter nogle gode kombinationer landede bolden ved den argentinske magiker, der køligt sparkede bolden gennem benene på den australske forsvarsspiller Harry Souttar og ind i mål.

Med scoringen overgik Lionel Messi legenden Diego Maradonas rekord for flest VM-mål for Argentina. Messi har nu scoret ni af slagsen i karrieren.

Efter 56 minutter blev det så 2-0 til Argentina efter en kæmpe brøler fra den australske målmand, Mathew Ryan. Australieren, der til dagligt spiller i FC København, tog et dårligt træk, og bolden blev i stedet snuppet af Argentinas Julian Alvarez, der roligt kunne sende bolden i nettet.

Bedst som man troede, at kampen var afgjort, fik Australien reduceret. Craig Goodwin sendte et optimistisk skud af sted, der ramte Argentinas Enzo Fernandez, så den ændrede retning og røg i mål.

Det lykkedes dog ikke Australien at få udlignet, og derfor er det Argentina, der kan se frem til at spille kvartfinale. Argentina møder Holland, der tidligere i dag vandt over USA, i kvartfinalen på fredag.

Du kan se højdepunkter fra kampen i videoen øverst i artiklen.