KAMPEN PÅ 1 MINUT Norge straffer Nigeria med 3-0-sejr

Norge vandt ubesværet over Nigeria i holdenes første kamp ved VM-slutrunden. Se højdepunkterne på ét minut her.

Norge vandt ganske overlegent 3-0 i deres første VM-kamp mod Nigeria lørdag aften på Stade Auguste-Delaune i franske Reims.

Norge, der deltager uden Ballon d'Or-vinderen Ada Hederberg, dominerede det meste af kampen, men Nigeria var ikke uden chancer.

Efter 17 minutters spil modtog norske Guro Reiten bolden i højre side af feltet efter et hjørnespark. Hun sparkede bolden mod mål, og med lidt hjælp fra en forsvarsspiller gik bolden i det nigerianske mål.

Norge var kyniske i deres angrebsspil. I det 34. minut lavede Guro Reiten en tværspasning ind i feltet til Lisa-Maria Utland, som sendte en kanon af et skud op i nettaget.

Nigerias Rita Chikwelu og Norges midtbanespiller Caroline Hansen i en tæt duel i kampen. (Foto: LIONEL BONAVENTURE © Scanpix)

To minutter senere var den så gal igen i det nigerianske forsvar. Et indlæg fra Isabell Herlovsen blev på akrobatisk vis sendt i mål af forsvarsspilleren Osinachi Ohale, og så var Nigeria nede med 0-3 efter første halvleg.

Nigeria havde i begge halvlege flere gode chancer, men fælles for dem var, at de manglede den sidste præcision.

Norge pakkede stort set alt målfarligt spil ned i anden halvleg, men holdet havde ikke besvær med at spille 3-0-sejren i hus.

Dermed topper Norge gruppe A sammen med Frankrig, efter værtsnationen fredag aften vandt 4-0 over Sydkorea.

Norge skal møde de franske gruppefavoritter 12. juni kl. 21. Du kan se alle kampe på DR3 og DRTV.

VM i fodbold varer til 7. juli.

Facebook
Twitter