Kampen på 1 minut: Polen får første VM-sejr efter intens kamp

Saudi-Arabien skulle forsøge at følge op på deres flotte sejr mod Argentina, men det var Polen, der tog alle tre point med en 2-0-sejr.

Der var fine chancer til begge hold, men Polen går fra banen med en 2-0-sejr, efter de rutinerede kræfter trådte i karakter.

Kampen startede ud med høj intensitet, hvilket i første halvleg også kastede hele fire gule kort af sig i en periode på kun fem minutter.

Efter 39 minutter kom kampens første scoring. Polens Piotr Zielinski kunne sparke bolden i mål efter flot forarbejde fra holdkammeraten Robert Lewandowski.

Bare få minuter senere var der stort drama, da Saudi-Arabiens Saleh Al Shehri blev nedlagt i feltet. Efter et VAR-gennemsyn blev der dømt straffespark til Saudi-Arabien, hvilket DR’s ekspertkommentator, Martin Jørgensen, mildt sagt var uenig i.

Saudi-Arabien formåede dog ikke at få straffesparket omsat til mål. Polens rutinerede målmand, Wojciech Szczęsny, trådte i karakter og diskede op med noget af en dobbeltredning. Først på Salem Al Dawsaris skud fra 11-meter pletten og dernæst en kæmpe redning på Mohammed Al Breiks skud på returen.

Anden halvleg blev meget chancerig med både muligheder til Saudi-Arabien og polske afslutninger på både stolpe og overliggeren.

Efter 81 minutter lukkede superstjernen Robert Lewandowski kampen, da han gjorde det til 2-0 til Polen efter en gigantisk brøler i det saudiarabiske forsvar.

Dermed går Polen fra opgøret med alle tre point og har nu fire i alt efter to VM-kampe.

I aften klokken 20 mødes Mexico og Argentina i det andet opgør i gruppen.

Du kan se kampen på 1 minut i videoen øverst i artiklen