Kampen på 1 minut: Portugal ydmyger Schweiz og er i VM-kvartfinalen

Cristiano Ronaldos afløser løb med opmærksomheden, da Portugal bankede Schweiz 6-1.

Det var nogle slukørede schweizere, der måtte gå fra banen efter en ordentlig portugisisk lærestreg.

Inden kampen var den helt store overskrift, at Portugals superstjerne Cristiano Ronaldo startede kampen på bænken. Det hindrede dog ikke Portugal i at få en forrygende start, da de efter 17 minutter fik scoret til 1-0.

Goncalo Ramos, der startede inde i stedet for Ronaldo, sendte et knaldhårdt spark mod nærmeste målhjørne, som den schweiziske målmand, Yann Sommer, ikke kunne gøre noget ved.

Det blev også 2-0 til Portugal, da den rutinerede forsvarsspiller Pepe i det 33. minut headede bolden i mål efter et hjørnespark. Scoringen gør den 39-årige portugiser til den næstældste VM-målscorer i historien efter Camerouns legende Roger Milla, der scorede som 42-årig.

I anden halvleg fortsatte Portugal med at være farlige, og de skulle kun bruge seks minutter, før det blev 3-0. Endnu engang var det Goncalo Ramos, der sendte bolden i mål.

Få minutter senere blev det også 4-0 på mål af Raphael Guerreiro.

Det lykkedes Schweiz at få pyntet på resultatet, da Manuel Akanji reducerede efter et hjørnespark. Men det var på ingen måde nok til at vende kampen.

Efter 66 minutter kunne Goncalo Ramos nemlig fuldende sit hattrick, da han gjorde det til 5-1. Kort før tid gjorde Rafael Leao det også til 6-1, der blev kampens resultat.

Sejren betyder, at Portugal går videre til kvartfinalerne, hvor de på lørdag skal møde Marokko.

Du kan se højdepunkter fra kampen i videoen øverst i artiklen.