Kampen på 1 minut: Schweizisk matchvinder nægtede at juble, da Cameroun tabte

Efter en skidt første halvleg, fandt Schweiz VM-formen og overvandt Cameroun.

Selvom Schweiz ligger hele 28 pladser højere end dagens modstander fra Cameroun, var der flere minusser end plusser ud for alpelandets første halvleg, hvor gode kombinationer gjorde camerounerne farlige.

De første 45 minutters absolut største chance kom efter bare ti minutter, da Brentfords Bryan Mbuemo blev sendt i dybden. Riposten fra kantspillerens afslutning endte hos holdkammeraten Karl Toko Ekambi, der overplacerede sin afslutning.

Resten af første halvleg var på Camerouns præmisser, uden afrikanerne for alvor blev farlige. Derfor var Schweiz da også lige ved at komme lidt uheldigt i omklædningsrummet, da Manuel Akanji steg til vejrs i i første halvlegs tillægstid, men ikke fik ordentlig ram på Xherdan Shaquiris hjørnespark.

Men Camerouns gode takter fortsatte ikke evigt, og bare to minutter inde i anden halvleg var det Schweiz, der kom foran. Breel Embolo, angriberen med camerounsk ophav, stod umarkeret i feltet og kunne sende Schweiz på 1-0.

Resten af kampen var det Schweiz, der styrede løjerne med store chancer.

Det blev dog ved det ene mål, der heldigvis for schweizerne var nok. De henter en sejr på 1-0 over Cameroun, der nu har spillet syv kampe i streg ved VM, med et nederlag til følge.