Kampen på 1 minut: Sikker senegalesisk sejr sender Qatar helt ud i vinterkulden

Senegal vandt fredag eftermiddag med 3-1 over Qatar, der nu har usandsynligt svært ved at gå videre fra gruppespillet.

Værtsnationen Qatar har været genstand for meget kritik af forhold udenfor banen i forbindelse med årets VM-slutrunde.

Også indenfor kridtstregerne er det svært at finde plusser, når det gælder ørkenstaten.

I åbningskampen tabte Qatar med 2-0 til Ecuador, fredag eftermiddag blevet det til andet nederlag i lige så mange forsøg, da Senegal vandt med 3-1. Fem minutter før pausen scorede Boulaye Dia til 1-0, da han udnyttede sløset forsvarsspiller og sikkert sendte bolden i nettet.

Kort inde i anden halvleg fordoblede Famara Diedhiou, da han headede et hjørnespark i mål. Qatar kunne notere sig for landets første VM-mål nogensinde, da Mohammed Muntari scorede, men det ændrede ikke på kampens udfald, for senegalesiske Bamba Dieng sørgede for en sejr på 3-1.

Med tre point på kontoen er alt stadig muligt for Senegal inden deres sidste opgør mod Ecuador i næste uge. Qatar er isoleret på sidstepladsen med nul point.

Der er stadig en matematisk mulighed for videre avancement for Qatar, men det vil kræve et julemirakel af dimensioner, hvor alle resterende resultater i gruppe A skal flaske sig.

Du kan se højdepunkterne fra Senegals sejr i videoen øverst i artiklen.

Hvis du ikke vil misse nogle mål, redninger eller røde kort fra VM, kan du se samtlige højdepunkter fra samtlige kampe i vores Målshow ved at trykke her.