KAMPEN PÅ 1 MINUT Silende regn satte ikke en stopper for svensk sejr

Lyn og torden stoppede ikke Sverige i at vinde deres første kamp ved VM over Chile.

Det er VM-dag nummer fem, og derfor var det tid til at få sat gang i gruppe F.

En gruppe bestående Chile, Sverige, USA og Thailand.

Kampen mellem Chile og Sverige blev en kamp mellem debutanten og rutinen. Chile er nemlig med til VM for første gang, mens Sverige har været med til samtlige otte VM-slutrunder siden det første officielle VM i 1991.

Det er da også de rutinerede kvinder fra Sverige, der kommer bedst fra start og dominerer kampen i samtlige minutter.

På trods af stor boldbesiddelse får svenskerne ikke mange chancer ud af det, og der går 26 minutter, før den første reelle chance opstår. Et hjørnespark er ved at bringe Sverige foran på et hovedstød, men en chilensk målmandsredning sætter en stopper for det.

Sverige møder Chile i deres første kamp ved VM i Frankrig (Foto: Stephane Mahe © Scanpix)

15.875 tilskuere var med på lægterne, da Sverige og Chile kæmpede for en sejr i deres første kamp ved VM.

Og på trods af silende regn i anden halvleg, fejlede stemningen ingenting. Regnslag, plastikstykker, og hvad der ellers kunne holde tøjet tørt, blev fundet frem, men der var ikke antydning af, at måltørken ville få en ende.

Men da der er spillet 72 minutter af kampen, bliver regnen for voldsom, og lyn og torden afbryder kampen. Dommeren vurderer, at spillernes sikkerhed var truet, og begge mandskaber forlader banen. Efter 40 minutter kan de trygt genoptage kampen.

Chile kan ikke stå i mod det svenske pres længere, og efter 83 minutter sætter Kosovare Asllani fra Sverige bolden i nettet med venstrebenet.

Et mål var ikke nok for Sverige, der i overtiden endnu engang fandt frem til netmaskerne, da Madelen Janogy leverede et klassemål.

Sverige vinder deres første kamp ved VM 2-0 over Chile.

VM-slutrunden blev sparket i gang den 7. juni og varer indtil 7. juli. Turneringen afholdes i Frankrig, og samtlige kampe kan ses på DR3 og DRTV.

Facebook
Twitter