KAMPEN PÅ 1 MINUT Stjernespiller sikrer Italien sejr over Australien i overtiden

Barbara Bonansea headede Italien til en 2-1-sejr i 95. minut. Du kan se højdepunkterne på ét minut her.

Der var spænding helt til det sidste sekund, da Australien og Italien åbnede gruppe C ved VM-slutrunden i fodbold.

Med et mål i 95. minut sikrede den dobbelte målscorer Barbara Bonansea Italien sejren over ’The Mathildas’.

Med stjernen Sam Kerr i startopstillingen var Australien på forhånd favoritter, men flere fejl fra kampens begyndelse gav Italien god grund til optimisme.

Efter otte minutters spil modtog Barbara Bonansea en lang aflevering, og hun formåede lige akkurat at trille bolden over målstregen, men målet blev annulleret. VAR-dommen sagde offside, og Australien slap med skrækken.

Australien vågnede op, og i det 21. minut kostede en italiensk forsvarsfejl fra Sara Gama i et straffespark. Laura Giuliani reddede i første omgang skuddet fra 25-årige Sam Kerr, men den australske angriber nåede riposten og gjorde det til 1-0.

Barbara Bonansea havde med to mål god grund til at blive hyldet af sine italienske holdkammerater. (Foto: Francois lo Presti © Scanpix)

Australien kunne gå til halvleg med oprejst pande, men i anden halvleg lavede de tekniske fejl, der kostede dyrt.

En dårlig førsteberøring i det australske midterforsvar i det 56. minut gav Barbara Bonansea en mulighed, som hun køligt udnyttede, da hun driblede Lydia Williams i det australske mål. Med udligningen til 1-1 var kampen igen åben.

I 95. minut fik Italien et frispark, hvor Barbara Bonansea endnu engang slog til. Hun stod det rette sted og headede bolden i nettet ved fjerneste stolpe. Dermed var der god grund til jubel på den italienske bænk.

Med 2-1-sejren sikrede Italien sig de første tre point i gruppe C. De resterende to hold i gruppen, Brasilien og Jamaica, spiller deres første kamp kl. 15.

VM i fodbold varer til 7. juli. Du kan se alle kampene på DR3 eller DRTV.

Facebook
Twitter