Kampen på 1 minut: Tyskland kan ikke selv afgøre VM-skæbne efter dramatisk remis mod Spanien

Det blev ikke til det sprudledende opgør, man havde håbet på, da Tyskland og Spanien ramlede sammen søndag aften.

Der var lagt op til det helt store stjerneopgør, da Tyskland og Spanien søndag aften stod overfor hinanden.

Men kampen havde svært ved at leve op til de store forventinger. For der skulle godt en times spil til, før der kom gang i opgøret. Og så endte det med, at begge mandskaber måtte nøjes med et enkelt point efter en scoring hver i anden halvleg.

Det var ’La Roja’, der lagde bedst fra land. Efter syv minutter sendte Dani Olmo et drøn afsted fra venstre side af straffesparksfeltet. Og var det ikke for Manuel Neuers fingerspidser i det tyske mål, havde der stået 1-0 til Spanien. Men tyskeren fik akkurat dirigeret bolden op på overliggeren.

Kort inden pausen troede Tyskland så, de var kommet i front. Toni Rüdiger fik headet bolden i kassen til stor glæde for tyskerne. Men VAR viste, at der var offside i situationen.

I anden halvleg virkede det til, at begge mandskaber næsten var faldet i søvn, men det fik en brat slutning, da indskiftede Alvaro Morata pludselig var for enden af en aflevering tæt under mål. Her fik spanieren vippet bolden ind i målet til en spansk 1-0-føring og sendte ekstase op på lægterne.

Og så kom der pludselig gang i kampen. Få minutter efter havde Marco Asensio en stor mulighed for at udbygge føringen til 2-0, men afslutningen røg flere meter over.

Derefter var Jamal Musiala helt alene med Unai Simón i det spanske mål, men tyskeren kunne ikke få skuddet kringlet forbi målmanden.

Det kunne Niclas Füllkrug til gengæld kort efter, da han lidt tilfældigt endte med at stå med bolden i fødderne i feltet. Her hamrede tyskeren bolden op i krogen og sendte en forløsende udligning i nettet til 1-1, som blev kampens slutresultat.

Med det uafgjorte resultat er Spanien tæt på at være videre til ottendedelsfinalerne, mens tyskerne skal ud og kæmpe med næb og kløer i kampen om videre avancement mod Costa Rica på torsdag. Og nå ja, så skal tyskerne samtidig også håbe på, at Spanien slår Japan.

Du kan se højdepunkterne fra opgøret i videoen øverst i artiklen.