Kampen på 1 minut: Unge spaniere skiller Costa Rica ad i VM's største sejr i 12 år

Spanien fik en glimrende start på VM med en storsejr over Costa Rica.

Med en gennemsnitsalder på 25,6 år har spanierne det tredjeyngste hold til VM i Qatar, men onsdag aften viste ’La Roja’ masser af rutine, da de nedlagde Costa Rica med hele 7-0.

Spaniens unge mandskab pressede på fra start og havde en række store chancer. Her var tredje gang lykkens gang, da Dani Olmo efter en lækker vending lobbede bolden i kassen til en 1-0-føring.

Normalt er spillerne fra Real Madrid og Barcelona ærkerivaler, men på landsholdet var der intet ondt blod, da Barcelonas Jordi Alba sendte et indlæg i fødderne på Madrids Marco Asensio, der resolut udbyggede den spanske føring til 2-0.

Efter en halv time gjorde Ferran Torres det først til 3-0 fra straffesparkspletten, hvorefter selvsamme gjorde det til fire kort inde i anden halvleg.

Med et kvarter igen ville Spaniens yngste VM-spiller i historien også være med på scoringstavlen, da blot 18-årige Gavi med lidt hjælp fra stolpen flugtede bolden i nettet på flot vis.

Men det blev værre endnu for Costa Rica i de sidste minutter. Først gjorde Carlos Soler til 6-0 kort før den ordinære tid var udløbet, og i næste angreb gjorde Alvaro Morata det til slutresultatet 7-0.

Dermed åbner de rødklædte favoritter VM-kontoen på fornemmeste vis med den største sejr i VM-regi i 12 år.

Du kan se højdepunkterne fra kampen mellem Spanien og Costa Rica i videoen øverst i artiklen.