Kampen på 1 minut: Uro? Gu' ej, da Suarez og Sydkorea delte i porten

Uruguay og Sydkorea spillede 0-0, i en tam åbningskamp i gruppe H.

Denne videoartikel hang i en tynd tråd, da Uruguay i kampens indledning nægtede at lade Sydkorea komme til de helt store chancer, mens sydamerikanerne ikke selv formåede at sætte et fornuftigt angreb sammen.

Efterhånden som kampen udviklede sig, begyndte Uruguay dog at spille med. Efter flere bolde i dybden mod den unge Manchester United-spiller Facundo Pellistri, var der enkelte optræk til målchancer.

Efter en halv time kom den foreløbig største mulighed, da sydkoreanernes Ui-Jo Hwang bragede bolden over mål fra kanten af det lille felt.

Men netop som alle på stadion var klar til 15 minutters velfortjent pause fra den chancefattige kamp, steg 36-årige Diego Godín til vejrs på et hovedstød og pandede bolden på stolpen for Uruguay.

Dermed var der, efter 45 minutter uden et eneste skud på mål, lys for enden af tunnellen forud for anden halvleg.

Her havde Uruguay fortsat svært ved at følge med det tempo, som Sydkorea lagde for dagen.

Heung-Min Son og holdkammeraterne kom dog aldrig tættere end feltet og dermed var anden halvlegs eneste pletskud, da sydkoreas Woo-Young Jung fik ram på Uruguays landstræner, Diego Alonso, med et perfekt timet hovedstød.

Det var dog lige ved at tilskuerne fik sig en brat opvågning kort før lukketid. Uruguays Federico Valverde tog chancen fra distancen og bankede bolden direkte på trekantssammenføjningen.

Lige ved og næsten - Dermed ender en tam affære mellem Uruguay og Sydkorea med 0-0.