Kampen på 1 minut: Vild overtidsscoring mod Portugals stjerner sender Sydkorea videre ved VM

Sydkorea sikrede sig en plads videre ved VM i Qatar efter en vild scoring sent i opgøret mod Portugal.

Sydkorea er videre ved VM i Qatar efter de dybt inde i overtiden i kampen mod Portugal scorede til 2-1 og dermed tog andenpladsen i gruppen.

Portugiserne kom ellers stærkt fra land. Med seks minutter på uret havde Ricardo Horta kombineret sig op til sydkoreanernes felt og bragte sikkert de hvidklædte portugisere foran 1-0.

Men så tog sydkoreanerne teten. Og efter et par gode muligheder kom udligningen efter 27 minutter, da Young-gwon Kim sendte bolden over stregen, efter han noget tilfældigt endte med bolden i fødderne tæt foran målet efter et hjørnespark.

Sydkorea skulle kun bruge et enkelt mål mere for, at de i stedet ville tage pladsen i ottendedelsfinalen fra Uruguay på en bedre målscore. Og det mål kom i tre minutters overtid. Heung-Min Son sendte bolden frem til Hee-Chan Hwang, der sendte et vanvittigt jubelbrøl i de fremmødte sydkoreanere.

2-1 til Sydkorea var nemlig nok til at snuppe andenpladsen i gruppen fra Uruguay, hvis da ikke Uruguay scorede ét mål mere i deres opgør mod Ghana. Det gjorde de ikke, og så kunne jublen bryde løs.

Du kan se højdepunkterne fra opgøret mellem Sydkorea og Portugal i videoen øverst i artiklen.