Kampen på 1 minut: VM-favoritter vinder storsejr over Sydkorea i vild samba-fest

Brasilien danser sig videre i kvartfinalen med en solid sejr på 4-1 mod Sydkorea.

Der var sambadans og masser af jubel, da Brasilien spillede sig videre til kvartfinalerne i en kamp, hvor de med en sejr på 4-1 viste, hvorfor de er blandt favoritterne til VM-titlen.

Brasilien fik en vild start på kampen med hele fire mål i første halvleg.

Allerede efter seks minutter satte Vinicius Junior gang i målfesten. Brasilianeren blev spillet fri i feltet og sparkede elegant bolden over Sydkoreas målmand samt flere forsvarsspillere og ind i mål.

Brasiliens megastjerne Neymar gjorde comeback efter sin ankelskade fra gruppespilskampen mod Serbien, og det fejrede han med et mål til 2-0 efter 12 minutters spil. Richarlison havde tilkæmpet sig et straffespark, som Neymar sikkert omsatte til en scoring.

Efter 28 minutter blev det så 3-0 til Brasilien. Richarlison scorede efter flotte brasilianske kombinationer, hvilket fik deres landstræner, Tite, til at deltage i en komisk "duedans" med sine spillere.

Lucas Paqueta rundede en vild brasiliansk halvleg af med en scoring til 4-0.

I anden halvleg fik Sydkorea pyntet på resultatet, da Seung-Ho Paik fik reduceret på et langskudsdrøn, der via en afretning gik i mål. Det ændrede dog ikke på, at det var Brasilien, der kunne tage en sikker 4-1-sejr.

Sejren betyder, at Brasilien går videre til kvartfinalen, hvor de skal møde Kroatien i en kamp, der spilles på fredag.

Du kan se højdepunkter fra kampen i videoen øverst.