Nyhedsbrev: Det bedste fra VM i fodbold i din indbakke

DR's hold i Qatar giver dig hver morgen alt det, du ikke må gå glip af fra VM i fodbold - direkte i din indbakke. Tilmeld dig her.

Foto: Frederik Højfeldt Nielsen Grafik: Maria Eriksen Volthers

Hvad får du? Et nyhedsbrev, der klæder dig på dagens VM. Vi holder dig i hånden, både i forhold til det, der skete i går, men vi kigger også frem på dagen forude, og giver dig det, du skal glæde dig til - helt frem til finalen.

Vi skriver til dig direkte fra Qatar og den danske lejr, så du altid er opdateret på status i Hjulmands trup.

Gik du glip af Messis mål i går, sørger vi også for, at det lander i din indbakke sammen med Andreas Kraul og Francis Dickohs analyser af de mest opsigtsvækkende resultater.

Men VM i Qatar er heller ikke ukontroversielt. Derfor får du også et indblik i skyggesiden af ørkensolen, når vi går bag om VM i Qatar.

Kort sagt: Hvis du bare virkelig er interesseret i VM, er du kommet til det helt rigtige sted. Du kan tilmelde dig i boksen herover eller via linket her.

Du kan også altid se seneste udgave af vores VM-nyhedsbrev her.

Hvem skriver? Det gør jeg, Michael Sten Jensen. Jeg er DR's udsendte reporter i Qatar. Sammen med kommentator Andreas Kraul og fodboldekspert Francis Dickoh vil jeg gøre mit ypperste for, at du ikke misser ét mindeværdigt øjeblik fra årets slutrunde.

Kan jeg melde mig fra igen? Helst ikke, og vi vil gå så langt for at beholde dig, at du er meget velkommen til at sende os en mail med et bud på lige præcis det, du gerne vil have med i nyhedsbrevet. Vi vil gøre vores ypperste for at få det med!

Men hvis du alligevel synes, vi spilder din tid, så kræver det blot et klik, og vi er væk igen - uden vi bærer nag. Næsten.

Det med småt: VM-nyhedsbrevet er i virkeligheden DR Sportens generelle nyhedsbrev, som vi har tilført lidt ekstra kalorier. Når VM er ovre, skifter vi tilbage til at være et nyhedsbrev med de bedste af vores artikler på dr.dk fra sportens verden.

Velkommen indenfor!