Smukke scoringer, VAR-chok og glædestårer: Se VM's højdepunkter

DR Sportens fodboldkommentator Henrik Liniger udpeger VM's højdepunkter.

USA's Alex Morgan er delt topscorer ved VM med seks scoringer i seks kampe. (Foto: Philippe Desmazes © Scanpix)

Inden søndagens VM-finale mellem USA og Holland har DR Sportens fodboldkommentator Henrik Liniger taget et kig på slutrundens højdepunkter.

1

Mål

Ingen slutrunde uden smukke mål. Årets VM har ikke været en undtagelse. Her har vi samlet fem af de flotteste scoringer i vilkårlig rækkefølge.

Se nogle af VM's bedste mål i videoen nedenunder.

2

Redninger

Nogle afslutninger skal en målmand bare redde. Og nogle afslutninger bliver reddet, uden man helt forstår hvordan.

Se nogle af VM's bedste redninger i videoen nedenunder.

3

VAR

Videosystemet VAR er fortsat en ting, der bliver diskuteret heftigt i fodboldverdenen, og heller ikke under VM 2019 er teknologien gået ubemærket hen.

Specielt i kampene England-Cameroun og Skotland-Argentina fik VAR en hovedrolle - og det var bestemt ikke alle, der var begejstrede.

Se et udpluk af situationerne i videoen herunder.

4

Jubel

Mål er ofte lig med jubel. Også selvom det er det 12. og 13. af slagsen i samme kamp. Det var tilfældet, da USA bankede Thailand. Selvom målene haglede ind, fejrede de amerikanske spillere samtlige 13 mål med samme entusiasme.

Efter massakren mod USA var der en smule oprejsning at spore hos thaierne. Det endte med et nederlag på 5-1, og et af kampens højdepunkter, var da Kanjana Sung-Ngoen scorede Thailand først og eneste VM-mål. Det blev fejret med stor jubel og en glædeståre eller to.

Da franske Eugénie Le Sommer scorede slutrundens første mål i VM-åbningskampen mod Sydkorea, var der glæde af spore både hos de franske spillere og blandt langt størstedelen af de 45.261 tilskuere på Parc des Princes.

Se jubelscenerne i videoen herunder.

VM-finalen mellem USA og Holland spilles søndag klokken 17 og kan ses direkte på DR3.

FacebookTwitter