Ung Ronaldo-afløser brager ind på den store scene med VM's første hattrick

Portugal og Goncalo Ramos skød i den grad med skarpt, da de mødte Schweiz i ottendedelsfinalen tirsdag aften.

Det trak store overskrifter, da den portugisiske landstræner Fernando Santos tidligere tirsdag præsenterede en startopstilling uden superstjernen Cristano Ronaldo blandt de startende 11.

Men Ronaldos afløser på banen, stortalentet Goncalo Ramos fra Benfica, lukkede i den grad munden på tvivlerne i sine 73 minutter på grønsværen.

Den 21-årige portugiser blev nemlig den første spiller ved VM i Qatar til at score et hattrick, da Portugal bankede Schweiz i ottendedelsfinalen med hele 6-1.

Med små tyve minutter igen havde landstræneren set nok fra det unge talent. Her blev han taget ud i bytte med den 16 år ældre Cristiano Ronaldo, der ikke formåede at følge op på Ramos' målshow.

Dermed kan meget tyde på, at Ronaldos startplads i truppen fortsat er under pres, for med så god en præstation fra unge Goncalo Ramos må det være svært for landstræneren ikke at give angriberen genvalg i kvartfinalen mod Marokko.

Du kan se, om stortalentet bliver genvalgt lørdag kl. 16.00, når Portugal møder Marokko. Kampen kan følges i appen DR LYD, i VM på P4 og på dr.dk.