VIDEO Se det engelske dommedagshug, der fik Beckham op af stolen

Lucy Bronze cementerede Englands sejr i VM-kvartfinalen med et kanonmål til 3-0 over Norge. Se det her.

Det er sjældent, at en højre back stjæler overskrifterne. Endnu sjældnere er det, at de bliver udskreget som ’Verdens bedste fodboldspiller’.

Men efter Lucy Bronzes magtpræstation mod Norge, hvor hun terroriserede Norges venstre side med sine dynamiske løb med og uden bold op af kanten igennem hele kampen blot for at krone indsatsen med et dommedagshug af et mål, var der ingen tvivl hos den engelske landstræner, den tidligere Manchester United-spiller Phil Neville. 27-årige Bronze er verdens bedste:

- Hun viste, at hun uden tvivl er den bedste spiller i verden. Der er ingen som hende. Der er ingen, som er så atletisk, eller som har samme kvalitet, og jeg er virkelig heldig over at have hende på mit hold. Jeg spillede selv back, men jeg var aldrig nogensinde på det niveau – hun er virkelig den bedste i verden.

Havde skudtrænet tidligere på dagen

Bronze er til daglig på lønningslisten hos vinderne af Champions League, den franske klub Lyon. Og netop Lyon lægger græs til semifinalen ved VM, og det var en stor motivationsfaktor for Lucy Bronze i kampen mod Norge

- Jeg trænede på det skud efter træning i dag, så det gav jo pote, siger hun og tilføjer:

- Jeg har drømt om at komme til Lyon og spille semifinale. Vi gjorde det virkelig godt, og nu skal vi til Lyon, så det er fedt.

I videoen over artiklen kan du se målet, der fik den tidligere frisparksekspert David Beckham op af stolen i begejstring.

Senere i dag kan du se kvartfinalen mellem Frankrig og USA. Den spilles kl. 21.00 og vises på DR3.

FacebookTwitter