Følg Touren med DR

Du kan følge med i Tour de France i både radio og tv. P3 sender live fra alle etaperne, mens DR1 sender Aftentour hver aften.

Maria Yde er vært på Aftentour sammen med Jan Harkamp. (Foto: Agnete Schlichtkrull © DR)

Klik her og lyt med på Tour-radioen - hver eftermiddag fra klokken 15.

Maja Rosager og Tim Terry er er sommerens værter på DRs Tour-radio på P3. De giver dig sammen med radioens mand i Frankrig, Henrik Liniger, opdateringer fra løbet og vil bla. også finde Danmarks bedste sportskommentator.

Lyt med på P3 hver dag fra klokken 15-18.

Hver aften kan du se højdepunkterne fra dagens etape på DR1, når vi sender Aftentour. Maria Yde og Jan Harkamp er værter på programmet, og de stiller om til værten i Frankrig, Søren Reedtz, der får fat i dagens hovedpersoner og giver dig reaktioner på udviklingen i løbet.

I Aftentour får du 25 minutters direkte Tour-tv, der skaber overblik. Der vil være gæster i studiet, seneste nyt fra Frankrig, nærgående portrætter af løbets barske virkelighed samt masser af begejstring og det karakteristiske drama, som hvert år udvikler sig i en uforudseelig retning og gør løbet enestående.

Vi sender Aftentour efter den sene TV-avis på DR1 på alle dage pånær lørdag, hvor programmet sendes lidt tidligere på aftenen.

Facebook
Twitter