Dansk F1-sponsor: Formel 1 er god eksponering

Saxo Banks Lars Seier Christensen, der både gør sig som sponsor i Formel 1- og cykelverdenen, ser stor værdi i at markedsføre sig i sportsverdenen.

Igår efterlyste Kevin Magnussens øverste chef hos McLaren, Ron Dennis, flere danske sponsorer i Formel 1-verdenen.

En af dem, der allerede i dag er i branchen, er Saxo Bank-ejer Lars Seier Christensen. Og han er helt enig med McLaren-bossen:

- Han har ret. Det ville være rart at se flere danske virksomeheder i sport generelt. Især for de virksomheder, der har store internationale brands, er både Formel 1 og cykling meget effektivt i forhold til at komme ud.

- Kan man kombinere det med at fremme en dygtig dansk sportsmands karriere, så er der jo ingen tvivl om, at det skaber good-will i Danmark og i øvrigt vil have udmærket effekt på et globalt plan.

- Så lad os håbe, Ron Dennis får held med at sparke lidt til dem, for der er folk i Danmark, der sagtens kunne have råd til det og kunne have stor fornøjelse af det.

Danske virksomheder fokuserer på andet end sport

Ron Dennis meldte ud, at han var overrasket over, hvor svært det var at få danske virksomheder med i Formel 1. Men det er der ifølge Lars Seier Christensen en grund til:

- I Danmark fokuserer vi meget på at have en grøn profil, og det ved jeg ikke helt, hvordan det harmonerer med Formel 1. Omvendt er cykling jo relativt grønt, så måske er det også bare en måde, danske virksomheder tænker på.

- Jeg kan ihvertfald konstatere, at folk kender til Saxo Bank, når jeg er på den anden side af kloden. I modsætning til mange andre virksomheder. Og det er på grund af vores engagement i cykling og Formel 1.

Ron Dennis' timing er et pengespørgsmål

Ron Dennis' kommentarer omkring de manglende danske sponsorer kommer på et tidspunkt, hvor det stadig ikke er sikkert, at Kevin Magnussen skal køre Formel 1 i næste sæson. Og ifølge Lars Seier Christensen er timingen i udmeldingen et spørgsmål om økonomi:

- Alle ved, at Kevin Magnussen har talentet til at køre Formel 1. Men alle ved også, der bliver arbejdet med store budgetter her. Der skal penge ind på kontoen, så det er da klart, at han prøver at presse det meste ud af situationen.

 

Facebook
Twitter