Farten manglede: Magnussen ryger tidligt ud af kvalifikationen i Mexico

Den danske Haas-kørerer ryger tidligt ud af kvalifikationen i Formel 1-løbet i Mexico. Han slutter som nummer 18 ud af de 20 kørere.

Haas-køreren Kevin Magnussen havde ikke fart nok i bilen og røg hurtigt ud af kvalifikationen. (Foto: HENRY ROMERO © Scanpix)

Det lykkedes ikke for Kevin Magnussen at finde farten i Haas-raceren i kvalifikationen til søndagens Formel 1-grandprix i Mexico.

Magnussen røg tidligt ud af kvalifikationen, da han endte som nummer 18 ud af de 20 kørere.

Daniel Ricciardo fra Red Bull havde til gengæld masser af fart og sluttede med den hurtigste tid af alle - 1 minut og 14,759 sekunder.

Det betyder, at australieren begynder i pole position.

Max Verstappen, den anden Red Bull-kører, begynder som toer, og det giver en god mulighed for hollænderen til at gentage sidste års grandprixsejr i Mexico.

Lige efter Ricciardo og Verstappen starter Lewis Hamilton (Mercedes) som nummer tre.

Hamilton fører i den samlede stilling og skal blot ende som mindst syver for at blive verdensmester for femte gang i karrieren.

Ferraris Sebastian Vettel, som er den eneste, der kan true Hamilton, begynder som nummer fire - lige ved siden af Hamilton.

Magnussen fik aldrig gang i sin racer og var langt fra de bedste køreres tider.

Danskeren blev en af de fem dårligste kørere gik ikke videre fra Q1, som den første kvalifikationsrunde hedder.

Den bedste omgang fra Magnussen endte med en tid på 1 minut og 17,599 sekunder.

Heller ikke Haas-makkeren, Romain Grosjean, gik videre fra Q1, da franskmanden satte 16.-hurtigste tid.

Grosjean var blot 0,049 sekunder fra Charles Leclerc, der blev nummer 15 i Q1. Magnussen var til sammenligning 0,737 sekunder fra Leclerc og dermed langt fra at gå videre.

Magnussen begynder dog ikke som nummer 18 i søndagens grandprix, da flere kørere er ramt af en straf.

Toro Rosso-køreren Pierre Gasly har skiftet motor og skal begynde på sidstepladsen, selv om franskmanden nåede videre til Q2 og her endte på en placering som nummer 15.

Grosjean skal begynde tre placeringer længere bagude, og det betyder, at Magnussen som minimum rykker op fra startplads nummer 18 til 16.

/ritzau/

Facebook
Twitter