Kevin Magnussen: ’Føler mig mere moden nu’

Den danske Formel 1-kører er glad for atmosfæren på Haas-holdet, hvor han trives rigtig godt.

Kevin Magnussen (th) nyder at være en del af Haas-teamet. Her ses han med holdkammeraten Romain Grosjean. (Foto: ALBERT GEA © Scanpix)

Formel 1-sæsonen er halvvejs, og danske Kevin Magnussen ligger på en imponerende ottendeplads i stillingen. Danskeren nyder sin plads hos Haas og føler sig bedre tilpas end tidligere i karrieren.

- Det har været en god sæson, føler jeg. Jeg viser de fremskridt, jeg har gjort de seneste år. Jeg føler mig mere moden som racerkører, siger Kevin Magnussen ifølge motorsportsmediet racefans.net.

- Man bliver ved med at lære og at udvikle sig. Jeg føler, jeg har gjort gode fremskridt efter nogle hårde år. Så jeg har det virkelig godt.

Stabilitet på holdet

Magnussen er i gang med sin anden sæson hos Haas, men tidligere har han kørt Formel 1 for både McLaren og Renault. Der var en dårlig atmosfære og kultur på de hold, forklarer han.

- Her er ikke bare mere simpelt, men også mere stabilt. Der er ikke hele tiden folk på vej ud og ind af holdet, siger Kevin Magnussen.

- På de andre hold så jeg en masse mennesker, der var usikre på deres position på holdet. De bekymrede sig om deres plads. Det skaber en dårlig atmosfære og kultur på et hold. Her er der derimod en masse stabilitet. De ansatte og ledelsen her har det godt og føler sig sikre.

25-årige Kevin Magnussen og resten af Formel 1-feltet skal næste gang i aktion 26. august, hvor der køres grandprix på Spa-banen i Belgien. Der resterer i alt ni løb i sæsonen.

Facebook
Twitter