Kevin Magnussen: 'Vi har tydeligvis et problem, vi skal løse'

Kevin Magnussen har oplevet udfordringer med bilen i denne sæson, men han er fortrøstningsfuld før weekendens Grand Prix.

I weekenden er Formel 1-feltet nået til Baku for at køre Aserbajdsjans Grand Prix.

Her skal Kevin Magnussen og holdkammerat Romain Grosjean (Haas) forsøge at sætte en stopper for holdets hidtil skuffende sæson.

Dækproblemer har især været en af årsagerne til udfordringerne på det amerikanskejede hold, forklarer danskeren forud for weekendens Grand Prix.

- Det er ved at være rigtig kedeligt at snakke om dæk. Det er virkelig ikke særlig spændende.

- Lige nu er vi ikke sikre på, hvad der er galt, siger Kevin Magnussen.

Et tydeligt problem

Formel 1-teamet Haas har formået at ende i Q3 i alle tre kvalifikationer i denne sæson.

Det betyder, at Haas-bilerne har gennemført kvalifikationen blandt de ti hurtigste biler og derfor har fået lov at starte langt fremme i feltet.

Men på trods af det har Kevin Magnussen kun formået at skrabe otte point sammen, mens holdkammeraten Romain Grosjean fortsat har sine første point til gode.

- Vi har været det næstlangsommeste hold i næsten alle løb, siger Kevin Magnussen til torsdagens pressemøde og fortsætter.

- Der er tydeligvis et problem, som vi skal løse, lyder det videre, uden at danskeren konkretiserer udfordringerne yderligere.

Stadig fortrøstningsfuld

Selvom Kevin Magnussen er frusteret over situationen, forbliver han fortrøstningsfuld, inden bilerne igen skal på racerbanen i denne weekend.

- Vores kvalifikationsløb viser, at der ikke er langt til at score rigtig gode point.

- Vi har scoret point i Baku før med en langsom bil. I den her uge tror jeg ikke, vi har en langsom bil. Vi har en hurtig bil, siger Magnussen med et smil på pressemødet.

Den danske Haas-kører har i 2019-sæsonen præsteret en sjetteplads ved Australian Grand Prix, en tiendeplads ved Abu Dhabi Grand Prix og senest en 13.-plads ved Kinas Grand Prix.

Om Kevin Magnussen og hans holdkammerat Romain Grosjean får løst holdets problemer kan du finde ud af på søndag kl. 14:10, hvor løbet starter.

Du kan se Aserbajdsjans Grand Prix direkte på TV3+.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk