Kevin Magnussen vil være 'best of the rest'

Den danske Formel 1-stjerne jagter en samlet placering lige bag de bedste.

Formel 1-køreren Kevin Magnussen har gang i en rigtig god sæson i motorsportens kongeklasse. Faktisk så god at han efter de første otte løb ud af 21 i indeværende sæson allerede har samlet flere point end han gjorde i hele 2017.

Med de gode resultater håber den danske racerkører på, at han kan slutte på en samlet syvendeplads i denne sæson.

- Det er måske lidt mærkeligt at gå efter at blive nummer syv, men lige nu er det urealistisk at gå efter at slå Red Bull, Mercedes og Ferrari i kampen om mesterskabet. Det er seks biler, så syvende pladsen er lige efter det. Min målsætning er at være best of the rest, siger Magnussen til DR.

Kevin Magnussen havde senest rigtig god fart i bilen i weekendens franske grandprix, hvor han sluttede som nummer seks. Den danske racerkører hentede dermed otte point til det samlede VM-regnskab, hvor Magnussen lige nu ligger nummer 10.

- Det var lidt af det hele, der lykkedes. Jeg fik en god start, havde en god første omgang, og jeg havde generelt god fart hele vejen igennem løbet. Jeg havde også lidt held med mig i forhold til andre, der havde problemer. Det var det en dag, hvor tingene bare gik vores vej.”

Næste gang Kevin Magnussen skal i aktion er ved søndagens østrigske grandprix.

Facebook
Twitter