Lars Seier: Kevin fortjener succes i Formel 1

Lars Seier Christensen, der selv er personlig sponsor i Formel 1, er imponeret over Kevin Magnussens sandsynlige comeback.

Kevin Magnussen kan blive præsenteret som Renault-kører på et pressemøde i dag kl. 13. (Foto: Grand Prix Photo © Scanpix)

Der er forhåbentlig gode danske nyheder, når Renault-teamet kl. 13 i dag i Paris holder pressemøde og præsenterer deres set-up til kommende Formel 1-sæson.

Her vil Kevin Magnussen nemlig ifølge flere medier blive præsenteret som et at de franske teams to kørere i den fornemste klasse af dem alle.

Det er en nyhed som også glæder den tidligere Saxo Bank-direktør og nuværende personlige sponsor for Romain Grosjean fra Haas’ Formel 1-team, Lars Seier Christensen.

- Det er glædeligt, og Kevin fortjener det. Han er en fremragende kører, der har arbejdet hårdt for det. Det er også en super ting for alle de danske Formel 1-fans, hvis det lykkes. Det er alle tiders, hvis den virkelig er hjemme.

Lars Seier Christensen er imponeret over, at det højst sandsynligt er lykkedes Kevin Magnussen igen at erobre et Formel 1-sæde. (Foto: Sophia Juliane Lydolph © Scanpix)

- Det er en svær opgave at komme tilbage i Formel 1 i gen, efter at man har været der. Det kan kun være et udtryk for, at han virkelig har villet det og at han og holdet omkring ham har arbejdet hårdt for det. Man kan ikke sige andet end tillykke med det og så håber vi, at det bliver en bragende succes denne gang. Det synes jeg, at Kevin fortjener, lyder det fra Lars Seier Christensen.

Kan blive verdensmester

Den sportsinteresserede finansmand har selv tidlige gennem Saxo Bank været med til at sponsere Lotus-teamet, der nu kører videre som Renault. Saxo Bank og også Lars Seier selv valgte dog at følge køreren Romain Grosjean, da han skiftede Lotus-raceren ud med Haas-Ferrari.

- Jeg er selv en af Romain Grosjeans personlige sponsorer. Jeg tror, at han en dag i den rigtige bil kan blive verdensmester. Det kan Kevin Magnussen også, slutter Lars Seier Christensen.

Renault holder pressemøde i Paris kl. 13 i dag, og du kan følge præsentationen her på dr.dk/sporten.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve