Magnussen efter kikset kvalifikation: Man føler sig lidt dum

Kevin Magnussen satsede på at sætte en hurtig omgang til sidst i kvalifikationen i Bahrain, men et gult flag ødelagde det for danskeren.

Kevin Magnussen var uheldig og starter bagerst i Formel 1-feltet, der i morgen kører grandprix i Bahrain.

- Sådan er det nu engang i race. Men med lidt held kan vi stadig få et godt resultat, men det er selvfølgelig svært, når man starter sidst, siger Kevin Magnussen.

Magnussen satsede på at sætte en hurtig tid til sidst i Q1 – den første af de tre kvalifikationsrunde – og han var da også på vej rundt på en god omgang, da han pludselig blev stoppet af et gult flag.

Satsede på at sætte en hurtig tid til sidst

Vejrforholdene i Bahrain, hvor der konstant blæser sand ind på banen, gjorde, at Magnussen vurderede, at der var bedst chancer for en hurtig tid til sidst i Q3.

- Det første run i hver session er altid dårligt. Derfor er det også vigtigt at være ude til sidst – du taber meget, hvis du kører ud tidligere. Så der er en grund til at tage den chance, men man føler sig lidt dum, når man er den eneste, der ikke får en omgang, men det var bare uheldigt.

Magnussens teamkollega, Romain Grosjean, sluttede kvalifikationen på en 9.-plads, mens feltets hurtigste noget overraskende blev Mercedes-køreren Valtteri Bottas.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve