Magnussen om dæksel-uheld: Det må ikke ske

Kevin Magnussens holdkammerat Romain Grosjean endte i et grimt uheld, da hans højre bagdæk eksploderede.

Der bliver arbejdet på dækslet, der sendte Romain Grosjean af banen i træningen ved det malyasiske grand prix.

Det var en dårlig dag for Kevin Magnussen ved dagens træning, der måtte nøjes med en 18. plads, men dagen var endnu værre for holdkammeraten hos Haas Romain Grosjean, der fik sig en ordentlig tur ud i barrieren.

- Jeg oplevede det ikke, men jeg så det på fjernsynet. Det var et dæksel, som han ramte og så eksploderede bagdækket, hvilket rev hele bilen i stykker, og han ramte selvfølgelig også væggen. Det må ikke ske. At banen falder fra hinanden, forklarer Kevin Magnussen.

- Men jeg er sikker på, at de render rundt og tjekker alle dækslerne i aften. Så der ikke er nogen, der skænker det en tanke i morgen, siger danskeren.

Derfor ikke nogen videre bekymringer hos Magnussen, der sammen med de andre Formel 1-kørere er vant til, at de uheld kan ske.

- Man spørger ikke engang ind til det. Det er jo bare sådan noget, der sker engang imellem. Jeg troede egentlig bare, at han var røget af, siger Magnussen.

Magnussen var selv fortrøstningsfuld trods den dårlige dag. Han håber på at avancere en del placeringer i kvalifikationen lørdag.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve