Medie: Schumachers hjem er et mini-hospital

Michael Schumacher kommer hjem til moderne faciliteter, der skal hjælpe hans genoptræning.

Michael Schumacher har forladt hospitalet i Lausanne. Her ses han tilbage i januar i år. (Foto: TONY GENTILE © Scanpix)

Michael Schumachers nærmeste familie har forberedt sig på dagens nyhed gennem længere tid. Hans kone, Corinna Schumacher, har udbygget parrets villa for omkring 100 millioner kroner med en hospitalsafdeling i tilfælde af, at hendes mand på et tidspunkt skulle være så meget i bedring, at han kunne forlade hospitalet i Lausanne.

I dag kom så meddelelsen om, at den tidligere syv-foldige Formel 1-verdensmester atter er hjemme igen. 254 dage efter sin ski-ulykke, der gav ham alvorlige skader i hovedet og sendte ham 189 dage i koma.

Da den engelske avis Daily Mail beskrev Corinna Schumachers beslutning om at installere genoptræningsfaciliteter i hjemmet ved Genevesøen i Schweiz, var meldingerne fra hospitalet ikke just positive. Dengang forventede kun få, at Schumacher ville vågne igen. Men de interne beskeder til familien har muligvis haft en mere opmuntrende klang.

Flere medier anslår familiens formue til at være over fire milliarder kroner, og derfor har Michael Schumacher mulighed for at trække på de bedste eksperter til at hjælpe sig gennem genoptræningen.

Corinna Schumacher oplyser i dag, at hendes mand har gjort fremskridt over de seneste uger og måneder, men at han fortsat har lang vej tilbage. Undervejs gennemgik han to operationer i hjernen, inden han blev lagt i kunstigt koma.

Facebook
Twitter