Schumacher i bedring: Vender hjem til familien

Michael Schumacher forlader hospitalet i Lausanne, oplyser hans familie.

Fans verden over støtter stadig Formel 1-legenden, som nu er i bedring og vender hjem til familiens hjem, hvor genoptræningen fortsætter. (© Scanpix)

Det tidligere Formel 1-stjerne Michael Schumacher forlader hospitalet i Lausanne i Schweiz.

Det oplyser familien og Schumachers manager i en pressemeddelelse, skriver Reuters.

- Han har stadig en lang og svær vej foran sig, udtaler Schumachers manager, Sabine Kehm i pressemeddelelsen.

Har gjort fremskridt

Det sker 254 dage efter han blev hasteindlagt som følge af en skiulykke i de franske alper d. 29. december 2013. På hospitalet i Frankrig gennemgik Schumacher to operationer, inden han blev lagt i kunstigt koma. Først senere i januar begyndte lægerne langsomt at vække tyskeren fra det kunstige koma.

Den 45-årige tysker forlod i juni hospitalet i Grenoble i Frankrig, hvor han blev behandlet i seks måneder for de alvorlige hjerneskader han pådrog sig. Siden da blev han flyttet til hospitalet i Schweiz for yderligere genoptræning.

Familien skriver desuden, at Michael Schumacher har gjort fremskridt i løbet af de seneste par uger, og derfor er det nu muligt at fortsætte hans rehabilitering i familiens hjem.

- Vi vil gerne takke hele mandskabet på CHUV Lausanne for den intensive og kompetente behandling, udtaler Kehm i pressemeddelelsen, hvor familien også beder medierne og offentligheden om at respektere Michael Schumachers situation og afstå fra at spekulere i hans helbredstilstand.

I sin aktive karriere vandt Michael Schumacher 91 Formel 1-løb, og han blev verdensmester i 1994 og 1995 samt fem gange i træk fra 2000 til 2004.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter