Sex-sag presser Mosley til afbud

Motorsports-præsidenten Max Mosley bliver væk fra Bahrains Grand Prix i weekenden, efter at en sex-video har set dagens lys.

Max Mosley er chef for Fédération Internationale de l'Automobile, der organiserer F1-serien. (Foto: Eric Gaillard © Scanpix)

Motorsports-præsidenten Max Mosley bliver væk fra Bahrains Grand Prix i weekenden, efter at en sex-video har set dagens lys.

- FIA-præsidenten skulle oprindeligt være med i Bahrain. Men juridiske gøremål har tvunget ham til at blive i London, siger en talsmand for organisationen FIA, som Mosley er præsident for.

Det er FIA, der organiserer F1-løbene, og Mosley er blandt andet kommet under pres fra Bernie Eccelstone, der ejer de kommercielle rettigheder til F1. Han mener, at Bahrains royale familie ikke har lyst til at få besøg af Mosley.

Den engelske avis News of the World offentliggjorde tidligere på ugen en video, der viser en mand have sex med fem prostituerede. Han er bla. involveret i et nazi-rollespil.

Mosley har ikke afvist, at det er ham, der er manden i videoen. Men han afviser, at den skulle have nazi-undertoner. I videoen bliver der ellers giver ordrer på tysk, og han er iklædt en tysk uniform.

Mosley anklager avisen for at invadere hans privatliv og er i gang med at tage juridiske skridt mod News of the World.

FacebookTwitter