Tidligere Ferrari-chef: Dårligt nyt om Schumacher

Luca di Montezemolo har udtalt sig om Michael Schumachers helbred. Tyskerens manager har ingen kommentarer.

Michael Schumachers fans har gennem hele sygdomsforløbet kommet med opmuntrende ord til den syvdobbelte verdensmester. (Foto: Ina Fassbender © Scanpix)

Mere end to år er gået, siden den syvdobbelte Formel 1-verdensmester, Michael Schumacher, pådrog sig alvorlige hovedskader, da han kom ud for en skiulykke i Frankrig.

Kun den nærmeste familie ved, hvordan det går den i dag 47-årige tysker, men med mellemrum udtaler mennesker sig om hans helbred.

Det skete torsdag, da den tidligere chef for Ferrari-teamet Luca di Montezemolo kom med en både klar og uklar udtalelse.

- Jeg har nyheder, og desværre er de ikke gode, siger italieneren ifølge The Guardians hjemmeside.

Luca di Montezemolo har ifølge Guardian udtalt sig om Michael Schumachers tilstand. (Foto: JUAN MEDINA © Scanpix)

Luca di Montezemolo uddybede ikke udtalelsen.

- Livet er mærkværdigt. Han (Schumacher, red.) var en fantastisk kører, og han havde kun et enkelt uheld med Ferrari i 1999, siger italieneren.

Manager uden kommentarer

Luca di Montezemolo henviser til Michael Schumachers afkørsel i juli 1999 på Silverstone-banen i England, hvilket kostede tyskeren et brækket ben og tre måneders pause.

BBC Sport har efter udtalelsen haft kontakt til Sabine Kehm, der er manager for Michael Schumacher. Hun afviser at kommentere udtalelserne.

Michael Schumacher er den kører, der har vundet flest Formel 1-titler i historien.

I 1994 og 1995 triumferede han som Benetton-kører, og fem år i træk fra 2000 til 2004 hentede han VM-titlen for Ferrari.

/ritzau/

Facebook
Twitter