VIDEO Jason Watt: Tør ikke sætte penge på Magnussen

Jason Watt følte sig indtil for to løb siden sikker på Magnussens McLaren-fremtid, men er nu i tvivl.

Formel 1-sæsonen sluttede søndag med det sidste grandprix i Abu Dhabi.

Kevin Magnussen kørte raceren i garage med en 11.-plads, og den unge danske kører ved endnu ikke, om han er købt eller solgt, når McLaren til kommende sæson efter al sandsynlighed skal vælge mellem ham og holdkammeraten Jenson Button.

- Jeg ville ikke turde sætte penge på, hvem der får kontrakten i 2015. Havde du spurgt mig inden de sidste to løb, så havde jeg klart sagt Kevin. Jeg var egentlig også overbevist om, at beslutningen var truffet til fordel for Kevin, lyder det fra Ekstra Bladets formel 1-ekspert Jason Watt.

Bølgerne går højt

Det anses efterhånden for et faktum, at Fernando Alonso i næste sæson skal have det ene sæde hos McLaren-teamet.

- Jeg synes at fornemme, at bølgerne lige nu går højt hos McLaren. Alonso-kontrakten burde være på plads. Nu skændes man om det skal være Button eller Kevin. Som neutral ville jeg have svært ved at vælge, fortsætter Watt.

Jason Watt ærgrer sig specielt over de sidste to grandprixer, hvor Magnussen er sluttet som nummer ni og elleve, mens Button i begge løb har kørt sig i top fem.

- For at få kontrakten i hus skulle Kevin hoppe ind i en tidsmaskine og hoppe to løb tilbage. Og så skulle han håbe på at være lidt mere heldig. Jeg synes ikke, at han gjorde ret meget forkert, han var bare ikke særlig heldig, lyder vurderingen fra Jason Watt.

Se interviewet med Jason Watt i playeren herover.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter