Golding langt fra finalen

Den danske skeetskytte Anders Golding skuffede på ny under andendagen ved OL. Golding sluttede langt fra finalen på en samlet 25.-plads.

Anders Golding nåede ikke med i skeet-finalen. (Foto: Das Büro for Danmarks Idræts-Forbund og Team Danmark © Danmarks Idræts-Forbund og Team Danmark)

Anders Golding havde håbet på at skyde sig til en finaleplads ved OL i Beijing. Men sådan gik det langt fra, da den 24-årige skeetskytte lørdag afsluttede konkurrencen med blot at ramme 21 ud af 25 lerduer i femte og sidste runde. Det rakte til en samlet 25.-plads for nordjyden.

Danskeren var i aktion to gange i løbet af lørdagen. I den første serie ramte Golding plet 23 gange, men samlet set var han aldrig i nærheden af at skyde sig i finalen. I alt ramte danskeren 112 ud af 125 lerduer, og dermed var han seks pletskud fra at skyde sig i finalen.

Amerikanske Vincent Hancock er før finale-afgørelsen senere søndag den, der er tættest på at sikre sig guldet. Med 121 ramte lerduer satte han lørdag olympisk rekord.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve