Bjerregaard efter sejr over Tiger Woods: 'Drømt om det, siden jeg var 10 år gammel'

Lucas Bjerregaard vandt lørdag over Tiger Woods ved en stor golfturnering i Texas og er nu klar til semifinalen.

Lucas Bjerregaard (til venstre) og Tiger Woods sammen på banen i Austin, Texas. (Foto: Stephen Spillman © Scanpix)

Det var en barndomsdrøm, der gik i opfyldelse, da danske Lucas Bjerregaard lørdag vandt over golflegenden Tiger Woods ved en stor turnering i USA.

Det fortæller danskeren, der nu er klar til semifinalen i WGC-Dell Technologies Match Play Tournament.

- Ja, jeg har drømt om det, men jeg troede ikke, det nogensinde ville ske, siger Lucas Bjerregaard ifølge Reuters.

- Men jeg har da helt klart stået og øvet mig på putting greenen som 10-årig og forestillet mig, at jeg vandt over ham i en major eller lignenede. At det så skulle blive virkelighed, det vidste jeg ikke. Bare at spille mod ham var en oplevelse.

Bjerregaard vandt turneringen Alfred Dunhill Links Championship på den legendariske St. Andrews-bane i Skotland i fjord og har flere flotte resultater på sit cv.

Men han fortæller, at han aldrig har oplevet så stor opmærksomhed fra publikum, som den Tiger Woods fik, da de gik banen sammen.

- Det var meget højt og larmende. Jeg har spillet med mange gode spillere, men intet kan sammenlignes med det. Det viser jo bare, at han er ikke kun mit idol, men at han er mange menneskers idol.

Tiger Woods måtte se sig slået af den 27-årige dansker, men amerikaneren havde efterfølgende rosende ord til Bjerregaard.

- Han spillede godt. Han havde mange gode slag i dag, siger Woods, der vurderer, at Bjerregaards havde en lille fordel under lørdagens blæsende forhold på Austin Country Club.

- Det er ikke nemme omstændigheder at spille under. Der var en stærk vind på banen, og han (Bjerregaard, red.) slår meget flade slag, hvilket er en fordel under disse forhold.

Vandt på 18. hul

Lucas Bjerregaard bragte sig foran i kampen, da han klarede første hul på tre slag, mens Tiger Woods brugte fire slag på par 4-hullet.

Kort efter var rollerne omvendt, da Tiger Woods var bedst på tre huller i træk og bragte sig foran med to point, inden Lucas Bjerregaard slap bedst fra syvende hul, før han efter ti huller havde udlignet og bragt balance i regnskabet.

Det holdt dog kun kort, da Tiger Woods på det efterfølgende par 3-hul brugte fire slag, mens Bjerregaard bruge fem slag.

Sådan var status frem til hul 16, hvor en eagle sikrede Bjerregaard point på par 5-hullet, da Tiger Woods brugte fire slag, og så var det hele lige igen.

På sidste hul sendte Woods bolden i bunkeren på sit andet slag på par 4-hullet, og da Woods fejlede et put, så var sejren dansk.

Med sejren bookede frederikshavneren billet til semifinalen i hulspilsturneringen, og der skal han møde amerikanske Matt Kuchar, der lørdag aften besejrede Sergio García.

Det er første gang, at Lucas Bjerregaard deltager i turneringen.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk