Dansk golfprofil 'har stadig ondt i halsen' efter at have jublet over hole-in-one

Emily Pedersen leverede fredag et flot hole-in-one ved Solheim Cup.

Emily Pedersen skreg af sine lungers kraft, efter hun havde lagt sit jern fra sig og fra afstand kunne ane, hvor kuglen bevægede sig hen.

Med et lille bump landede bolden på greenen, og dernæst trillede den langsomt, men med en, for den danske golfprofil, ganske belejlig kurs ned mod flaget, hvor den lagde sig i hullet.

Den 27-årige dansker brød dernæst ud en så i vild jubel, at det med garanti har været til at se på decibelmålere i nærområdet. Og det er da også forståeligt nok.

På 12. hul af fredagens anden Solheim Cup-runde, hvor et udtaget hold fra USA dyster mod et ligeså fra Europa, havde Emily Pedersen leveret et imponerende hole-in-one. En bedrift, kun én anden golfspiller før har formået at opnå i den prestigefulde golfturnering.

- Jeg har stadig ondt i halsen, siger Emily Pedersen.

- Vi havde snakket om, at bolden ville hoppe til højre, og så så jeg Maja Starks bold gøre lige præcis dét. Jeg sendte den så lige lidt længere op på bakken.

Du kan se Emily Pedersens hole-in-one i videoen i toppen af artiklen.

Makkeren fra Sverige, Maja Stark, var selvsagt også begejstret.

Nuvel, hendes holdkammerat havde også lige sikret dem føringen mod en velspillende amerikansk duo.

- Jeg skreg. Ikke lige så meget Emily dog, siger Maja Stark.

Det flotte hole-in-one betød, at Emily Pedersen og makkeren vandt hullet, men desværre for den nordiske duo rakte det kun til et halvt point i den tætte dyst mod Jennifer Kupcho og Allisen Corpuz. Dermed bragte Emily Pedersen og Maja Starke det europæiske hold på 3 point. Amerikanerne har 5, og de fører derfor turneringen forud for lørdagens runder.

Solheim Cup begynder fortsætter med flere runder lørdag, og konkurrencerne slutter søndag klokken 18.00. Du kan følge med i turneringen på dr.dk eller se den på Discovery +.