Dansk golfspiller kvalificerer sig til årets største turnering

Nanna Koerstz Madsen er klar til major-turneringen US Open senere på måneden.

Nanna Koerstz Madsen er klar til at spille US Open. (Foto: Yong Teck Lim © Scanpix)

Den danske golfspiller Nanna Koertsz Madsen har god grund til at have armene over hovedet disse dage.

Mandag spillede danskeren sig nemlig via en kvalifikationsturnering i San Francisco videre til US Open, der spilles fra 30. maj til 3. juni.

Med en præmiesum på fem millioner dollars er det årets største turnering, men det er ikke nødvendigvis pengene, der gør turneringen speciel for Nanna Koerstz Madsen.

- Det er super fedt at skulle spille en major, det er en af de sværeste tests på året, kombineret med at det er en af de største pengepræmier, så der er mange gode ting ved at spille den turnering.

Nanna Koerstz Madsen har været på farten i otte uger. (Foto: Yong Teck Lim © Scanpix)

- Men jeg tænker mest over at skulle spille mod de bedste i verden, og ikke så meget på pengepræmien. Det er en af de sværeste baner, så man vil gerne gøre det godt. Der er nok lidt flere sommerfugle i maven, når det er en major, siger Nanna Koerstz Madsen.

I otte uger har danskeren turneret rundt på amerikanske golfbaner med flere gode resultater, og derfor gik Nanna Koerstz Madsen ind til mandagens kvalifikationsturnering en anelse mere afslappet.

- Det var egentlig bare en slags skud i bøssen. Vi har været afsted i otte uger, så jeg tog det lidt, som det nu var, og nu skal jeg spille US Open, lyder det fra Koerstz Madsen.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk