Dansker laver hole-in-one i Made in Denmark

Joachim B. Hansen lavede det magiske slag på tredje runde i den danske turnering Made in Denmark.

Joachim B. Hansen gjorde det ikke sværere end højst nødvendigt lørdag formiddag. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Joachim B. Hansen kommer formentlig til at huske dette års udgave af den danske golfturnering Made in Denmark.

For selv om danskeren ikke ligger så godt til i placeringerne, så gjorde han sig alligevel bemærket, da han på turneringens tredje runde lørdag lavede hole-in-one.

- Det var en superfed følelse. Den landede fem-seks meter fra og så spandt den stille og roligt. Lige pludselig forsvandt den bare, siger Joachim B. Hansen.

- Det er sådan en, man husker. Det er altid fedt at lave en hole-in-one på Europa Touren. Uheldigvis var der ikke nogen præmie på hullet, som man ofte ser med eksempelvis en bil, det havde gjort det lidt sjovere, siger Joachim B. Hansen.

Den danske golfspiller startede dagen tidligt lørdag morgen og leverede blandede præstationer på rundens første fem huller, hvor det blev til to bogeys, to birdies og en dobbelt bogey.

Danskeren gik sjette hul i par, inden han på syvende hul ramte bolden helt perfekt, så den røg i hul i første forsøg.

Da hullets par var tre slag, blev det til en eagle for Joachim B. Hansen, der fulgte hole-in-one-slaget op med tre birdies, en bogey og tre huller i par.

Han lå før lørdagens runde på en delt 55.-plads.

Den bedst placerede dansker i Made in Denmark-turneringen er Lucas Bjerregaard, der inden lørdagens runde ligger på en delt 9.-plads. Han starter sine 18 huller lørdag 11.43.

Ud over Hansen og Bjerregaard er Nicolai Tinning, Thomas Bjørn, Thorbjørn Olesen, Frederik Dreier og Niklas Nørgaard Møller også i aktion lørdag i den danske turnering.

/ritzau/

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk