Golfspiller kritiserer Trumps tidligere advokat for sexistiske kommentarer: 'Han objektiviserede mig og snakkede om mine trusser bag min ryg hele dagen'

Michelle Wie kritiserer Rudy Giuliani for at fortælle historier om hendes påklædning frem for hendes golfspil.

Michelle Wie vandt majoren US Women's Open i 2014. (Foto: Andrew Couldridge © Scanpix)

Den amerikanske golfspiller Michelle Wie retter skarp kritik mod Donald Trumps tidligere advokat Rudy Giuliani.

Det sker, efter Giuliani fortalte, hvad han selv beskrev som 'en joke' i en podcast. 'Joken' var en anekdote fra en velgørenhedsgolfturnering, hvor både Giuliani og Wie spillede tilbage i 2014.

Giuliani var gæst i Steve Bannon's War Room-podcast i tirsdags, hvor han fortalte værten, Steve Bannon, og lytterne en anekdote fra en golfturnering i velgørenhedens tegn.

Podcasten var en diskussion om den netop afdøde højreorienterede radiovært Rush Limbaugh, og det var her, Giuliani havde en anekdote om Limbaugh, fra 2014, hvor de havde spillet golf med den professionelle golfspiller Michelle Wie.

- Har du tid til en sjov historie?, spurgte Giuliani og fik grønt lys til at fortælle.

Det var Rush Limbaugh, som Giuliani kørte rundt med til golfturneringen, hvor førstnævnte brokkede sig til sin makker over, at paparazzierne fulgte dem tæt. Men det var hverken Limbaugh eller Giuliani, de var interesserede i, forklarede Giuliani, da han fortalte historien.

- På greenen er Michelle Wie, og hun gør sig klar til at putte. Michelle Wie er smuk. Hun er høj, og hun har en underlig stilling, når hun putter. Hun bukker sig hele vejen ned, og hendes trusser er synlige. Pressen går amok, de forsøger at tage billeder af hendes trusser.

- Det er ikke mig, det er ikke dig. Det er hendes trusser, sagde han til Limbaugh.

- Er det okay, at jeg fortæller den joke?, sluttede Giulani af med at spørge, hvortil værten, Steve Bannon, kunne konstatere, at det havde han jo allerede gjort.

Rudy Giuliani har tidligere været Donald Trumps advokat, hvor han især efter præsidentvalget var fremtrædende med beskyldninger om valgfusk. (Foto: Jim Bourg © Scanpix)

Men det er ikke faldet i god jord hos Michelle Wie, at Giuliani turnerer i byen med historier om hendes trusser. I et opslag på Twitter retter hun kritik af Giuliani.

- Hvad denne person (Giuliani, red.) skulle have husket fra den dag var, at jeg gik runden i 64 slag, slog hver eneste mandlige golfspiller i feltet og ledte vores hold til sejr.

- Jeg ryster ved tanken om, at han smilede til mit ansigt og komplimenterede mit spil, mens han objektificerede mig og snakkede om mine trusser bag min ryg hele dagen, skriver Michelle Wie.

Også United States Golf Association, det amerikanske golfforbund, har været ude på Twitter med støtte til Michelle Wie. De skrev:

- Sexisme har ingen plads i golf eller livet. Vi er altid i dit hjørne.

Michelle Wie synes, at fokus burde være på noget helt andet, end hendes beklædning, skriver hun på Twitter.

- Min putting stance for seks år siden var designet til at forbedre min putting (jeg endte med at vinde US Open det år), ikke som en invitation til at kigge under min nederdel.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter