Jagten på den amerikanske golfdrøm begynder i dag

Danmarks bedste kvindelige golfspiller Nicole Broch Larsen tager mandag hul på anden etape af kvalifikationen til LPGA Touren.

Nicole Broch Larsen vandt i begyndelsen af september Europa Tour-turneringen Helsingborg Open. (Foto: Anadolu Agency © 2015 Anadolu Agency)

Nicole Broch Larsen ligger på en fornem andenplads på de kvindelige golfspilleres Europa-rangliste.

Den talentfulde 23-årige dansker er i denne uge i Florida i USA, hvor hun vil forsøge at spille sig til en plads på den amerikanske LPGA Tour.

Ved kvalifikationsturneringen i Venice stiller i alt 197 spillere til start, og feltet skal skæres kraftigt ned inden den afgørende kvalifikationsturnering senere i år.

- Det her er kvalifikationens anden runde, og forhåbentlig er jeg også med til at spille om de tyve pladser på Touren ved den sidste runde i december.

- Hvis man gerne vil til tops på verdensranglisten, så skal man spille i USA. Det er der, de bedste spiller, og de store verdensranglistepoint er at hente, lyder det fra Nicole Broch Larsen.

Har målt sig med de bedste

Niveauet på den amerikanske tour er noget højere end på den europæiske pendant, men det faktum skræmmer ikke den unge danske golfspiller.

- Jeg har allerede konkurreret mod de bedste ved to Major-turneringer i år. Her sluttede jeg som nummer 24 og 11, så jeg føler, at jeg har niveauet til at være med derovre.

- Det skal simpelthen prøves af, supplerer Nicole Broch Larsen.

Udover Nicole Broch Larsen deltager amatøren Stephanie Bertelsen også i ugens LPGA-kvalifikationsturnering.