Lucas Bjerregaard imponerer førstedagen af US Masters

Den danske golfspiller Lucas Bjerregaard gik de første 18 huller i US Masters i to slag under par.

Lucas Bjerregaard deler tredjepladsen efter første dag i US Masters. (Foto: David Cannon © Scanpix)

Golfspilleren Lucas Bjerregaard ser ud til igen at have fundet det gode spil frem i USA.

Efter i forrige uge at være blevet nummer fire i WGC Matchplay, hvor danskeren undervejs slog Tiger Woods, indledte Bjerregaard torsdag årets første major, US Masters, med at gå første runde i to slag under par.

Den 27-årige frederikshavner kunne med det resultat gå i Augusta National Golf Clubs klubhus på en delt tredjeplads. En placering, der dog sagtens kan nå at ændre sig, i takt med at de resterende spillere færdiggør deres første 18 huller.

Bjerregaard startede godt og lavede to birdies på de første tre huller, inden en dobbeltbogey på fjerde hul gav lidt malurt i bægeret.

Thorbjørn Olesen på banen under første runde. (Foto: Andrew Redington © Scanpix)

Danskeren fik rettet lidt op på det ved at lave endnu en birdie på sjette hul. Herefter fulgte seks huller, som blev klaret i par.

Det blev igen til birdies på både 13. og 15. hul, men Bjerregaard fik en ærgerlig afslutning på runden, da 18. og sidste hul endte med en bogey.

Det er første gang, at Lucas Bjerregaard er med i den prestigefyldte turnering, der har en samlet præmiepulje, på hvad der svarer til cirka 73 millioner kroner.

Thorbjørn Olesen er med for tredje gang. Danskeren indledte sin første runde et par timer efter Lucas Bjerregaard torsdag og er endnu ikke færdig.

/ritzau/

Facebook
Twitter