Lucas Bjerregaard sigter efter mirakelrunde i dansk golfturnering

Lucas Bjerregaard leverede endnu en god runde ved Made in Denmark. Han kan skimte toppen før finalerunden og går efter overraskelsen.

Lucas Bjerregaard har tidligere vundet en enkelt European Tour-golfturneringen. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix) (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Lucas Bjerregaard har spillet stabilt gennem hele Made in Denmark-turneringen. Lørdag leverede han endnu en god runde og er nu samlet 11 slag under par.

Han følte sig godt tilpas og sluttede af med en birdie. Noget der med hans egne ord ville få aftensmaden til at smage en del bedre.

- Jeg slog godt med min driver, og så kan man angribe den her bane. Det var et skridt i den rigtige retning, siger Bjerregaard.

Han blander sig så småt i topstriden og ligner det bedste danske håb, men det vil kræve en superrunde søndag, før han kan gøre sig forhåbninger om trofæet.

- Jeg kommer til at være et godt stykke efter, så der skal lidt af en mirakelrunde til. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, det er helt sikkert, siger han.

Han ligger på en delt ottende plads før den afgørende runde og har fem slag op til den førende spiller, Lee Westwood fra England, der ligger 16 slag under banens par.

Dansk veteran blander sig også i toppen

Søren Kjeldsen var en anden dansker, der før lørdagens runde lå godt til i tabellen.

Han gik ud og slog fem birdies i lørdagens runde og ligger stadig godt til samlet. Han vil dog ikke sætte sig noget mål inden søndagens finalerunde.

- Det er ikke en god idé at sætte loft på. Det bruger jeg ikke så meget, siger Kjeldsen.

Efter fredagens runde fortalte han, at han havde skruet på intensiteten i sit spil. Det hjalp igen lørdag.

- Intensiteten var god. Jeg var langt mere afslappet ligesom fredag. Det har en positiv effekt på mit spil, siger Kjeldsen.

/ritzau/

Facebook
Twitter