McIlroy fører med 5,7 millioner kroner

Mens de nærmeste rivaler er på sidelinjen, kan Rory McIlroy med et stærkt resultat i Singapore fastlåse sin førsteplads på European Tour pengelisten.

Rory McIlroy under pressekonferencen forud for Singapore Open i Sentosa Golf Club i Singapore. (Foto: Khalid Redza © Scanpix)

Imens de nærmeste rivaler sidder på sidelinjen, kan Rory McIlroy med et stærkt resultat til denne uges Singapore Open fastlåse sin førsteplads på European Tour pengelisten.

Nordirlænderen, der har allerede toppet på den amerikanske PGA Tours pengeliste, forsøger at gøre Luke Donalds kunststykke fra 2011 efter ved at toppe begge pengelister i samme sæson.

McIlroy har med sin indtjening på godt 25,4 millioner danske kroner en føring på omkring 5,7 millioner kroner over den svenske golfspiller Peter Hanson, som slog ham med et enkelt slag i Shanghai to uger siden. Svenskerens sejr bragte ham op på andenpladsen på Race to Dubai ranglisten.

Hanson har dog fravalgt at spille i Singapore. De næste tre golfspillere på pengelisten Justin Rose, Ian Poulter og vinderen ved sidste weekends HSBC Champions, og Branden Grace konkurrerer heller ikke i denne uge.

Thorbjørn Olesen befinder sig med sine lige knap 9 millioner danske kroner i indtjening på pengelistens 15. plads.

Facebook
Twitter