Ny amerikansk golfstjerne er i ekstase

Sensationssejren ved majorturneringen PGA Championship har rystet golfspilleren Keegan Bradley.

Upåagtede Keegan Bradley er på ingen tid blevet et stort navn i golfverdenen efter sin sejr ved major-turneringen PGA Championship.

Den 25-årige amerikaner er i gang med sin første sæson på den amerikanske PGA Tour, så det er noget af en bedrift allerede at have vundet en af verdens største turneringer. Især når deltagelsen i PGA Championship var Bradleys debut i en majorturnering.

- Jeg kan ikke fatte det, og det føles ufatteligt. Det føles som en drøm, og jeg er bange for at vågne op inden for de næste fem minutter og finde ud af, at det ikke er virkeligt, siger Bradley.

Han vandt titlen efter omspil mod landsmanden Jason Dufner, efter at de begge sluttede otte slag under par.

- Jeg er så stolt. Playoff-hullerne er noget, jeg aldrig vil glemme. Det var så spændende. Det var ret fantastisk, hvordan jeg spillede, siger han.

På tredjepladsen sluttede danske Anders Hansen. Han var kun et enkelt slag fra de to amerikanere.

Anders Hansen leverede en fjerde og sidste runde på 66 slag, hvilket var den bedste score på finalerunden. Resultatet er danskerens bedste nogensinde i en major-turnering.

Sejren til Bradley sluttede i øvrigt en skidt majorserie for amerikanerne, der inden PGA Championship ikke havde vundet i seks majorturneringer i træk.

Den seneste spiller til at vinde i sin majordebut var amerikanske Ben Curtis i 2003-udgaven af British Open, som dog bedst huskes for, at danske Thomas Bjørn smed en ellers sikker sejr væk i en bunker.

Facebook
Twitter